Jedrenjaci Najam vam nudi izvrsne jedriličarske usluge diljem Mediterana...


Ispunjava sve vaše jedriličarske želje...


Zaboravite svu jurnjavu svakodnevnog života...


...i opustite se. Osjećajte se kao kralj ili kraljica... S nama!


Savjeti za najam jedrenjaka

Jedrenjak - odabir

Kako odabrati savršen jedrenjak za najam?

Kod odabira jedrenjaka za najam, morate u obzir uzeti broj osoba koje će jedriti s vama, kao i budžet kojega ste predvidjeli za odmor - što je veći jedrenjak, veća je cijena najma. Razmislite o tome koliko luksuza si želite i možete priuštiti, jer svaki dodatni luksuz dosatno povisuje cijenu najma - kao npr. vaša želja za sportovima na vodi, razina udobnosti koju želite i želite li sami krojiti raspored plovidbe. Možete odabrati između privatnog najma guleta i najma kabine. Odabirom privatnog najma dobivate maksimalnu udobnost, privatnost i fleksibilnost u ruti plovidbe. No, ako vam je budžet ograničen ili plovite s manjim brojem pratilaca, najbolji odabir je najam kabine.

Jedrenjak i djeca

Djeca na jedrenjaku

Jedrenje s djecom može biti vrlo zabavno i obično se zanimanje za jedrenje javlja u ranoj dobi. Jedrenjem na jedrenjaku, djeca mogu naučiti mnogo toga u zemlji u kojoj jedre, ali, posebice ako su manja, lako im postane dosadno. Stoga je preporučljivo na jedrenje ponijeti njihove igračke, društvene igre, podosta grickalica, nekoliko DVD-ova ili video igrica - štogod će zaokupiti njihovu pozornost. Na jedrenju je sigurnost od iznimne važnosti, stoga djeca, posebice mlađa, kao i neplivači u svakome trenutku moraju nositi prsluk za spašavanje. Djeca također mogu osjetiti simptome morske bolesti, a pravilna odjeća i izbjegavanje praznog želuca mogu biti od velike pomoći.  


 

Preporučeni jedrenjaci za najam

 

Najviše preporučeni jedrenjaci za najam obzirom na kvalitetu, udobnost i cijenu najma su: Aborda, Libra, Vila Vrgade, Bonaventura, Nostra Vita, Ilknur Sultan, Getaway, Alessandro i Blue Heaven.

 

Iako postoje mnogi drugi izvrsni jedrenjaci za najam koji će vam pružiti vrhunsko jedriličarsko iskustvo, navedeni su među najpopularnijim jedrenjacima za najam koje su odabrali iskusni i neiskusni jedriličari zbog njihove udobnosti i profesionalne i ljubazne posade. Ovi preporučeni jedrenjaci raznih su veličina i tipova i neki od njih su savršen odabir za provesti odmor s obitelji, dok su drugi izvrsni za korporativne team building aktivnosti ili druge poslovne evente.

 

Jedenjaci su izvrstan odabir za proslavu vjenčanja, godišnjica ili rođendana na jedrenju, zbog posebne privlačnosti i izvrsnih mogućnosti koje nude. Njihova prostrana paluba omogućava plesanje, sunčanje, večere za veći broj ljudi, itd.

 

Uživajte u najuzbudljivijem odmoru na jedrenjaku!